In general cand femeile doresc sa mearga la un salon de infrumusetare, vor unul care sa ofere mai multe servicii pentru a avea grija in intregime de ele. Ele vor sa gaseasca un salon unde sa vina cu regularitate si caruia sa le devina cliente fidele. Nu e nimic mai rau decat sa pleci de la un salon de infrumusetare nemultumita si sa trebuiasca sa cauti in alta parte.

Ca sa nu ai parte de neplaceri, iata criteriile dupa care ar trebui sa alegi un salon de infrumusetare in Timisoara:

Locatia

Cel mai convenient este ca salonul de infrumusetare sa fie aproape de casa, de serviciu sau in drumul tau. Nimeni nu isi doreste sa petreaca o ora in trafic doar sa ajunga la salonul de infrumusetare. La salon te duci pentru relaxare, relaxare care se pierde daca te enervezi in trafic pe drumul de intoarcere catre casa.

Ce servicii ofera?

Pe langa tratamentele cosmetice obisnuite, saloane mai pot oferi si servicii de masaj, make-up, diverse noi proceduri de remodelare corporala neinvazive. Un salon de infrumusetare trebuie sa ofere pe langa serviciile lor, si sfaturi personalizate de frumusete si de ingrijire. In ziua de azi ai chiar posibilitatea sa iti achizitionezi produse de ingrijire profesioniste direct de la salon cu asistenta persoanei care s-a ocupat de tine.

Personalul angajat

Un salon profesionist trebuie sa aiba un personal calificat si cu experienta. Unele saloane chiar pun la vedere diplomele angajatilor pentru a arata pregatirea profesionala a acestora. Din pacate, de cele mai multe ori pana nu apelezi la serviciile salonului, nu poti stii dinainte cat de priceput este angajatul respectiv sau nu.

Echipament, produse, curatenie

Cand intri intr-un salon (sau cand privesti pozele care sunt pe internet) arunca o privire la echipamentele care sunt folosite, la impartirea camerelor in functie de proceduri. De asemenea, fii atenta la curatenia existenta, la modul cum lucreaza angajatii. De obicei, produsele folosite sunt expuse in vitrine dar poti intreba si tu ce marci de produse folosesc.

Preturi

Pretul pe care esti dispus sa il oferi depinde de bugetul tau. Exista saloane de ingrijire de lux sau saloane potrivite tuturor buzunarelor. Iar pretul nu conditioneaza mereu calitatea serviciilor. Poti pleca nemultumita de la un salon de lux dar si extrem de multumita de la un salon de cartier.

Recenzii

Daca nu esti dispusa sa testezi pe propria piele calitatea serviciilor unui salon de infrumusetare, poti cauta recenzii despre salonul respectiv. Exista recenzii pe site-urile saloanelor, pe retelele de socializare sau poti intreba prietene care au apelat deja la serviciile salonului respectiv.