Despre Salon Noa

Situat în Timișoara, pe Str. Ciprian Porumbescu, Salon Noa dispune de program prelungit pentru a vă sta la dispoziție în orice moment din zi. Produsele pe care le folosim sunt exclusiv profesionale pentru a garanta rezultate excepționale. Fiți și dumneavoastră unul din sutele de clienți mulțumiți.

Suntem o echipa de tineri entuziasti, gata sa-si dovedeasca cunostiintele si profesionalismul

Oferim servicii la cel mai bun raport pret – calitate

Dispunem de salon propriu, curat, amenajat cu bun-gust

Am investit in echipamente profesionale pentru a ne face treaba cat mai bine

Nici o provocare nu este prea mare pentru noi

GALERIE

Lasă-te inspirată de aceste momente de frumusețe

SERVICII

Oferim servicii profesionale

Ne-am evidențiat prin ceea ce facem, iar clienții revin la noi, deoarece Salon Noa a selectat cei mai bine pregătiți și pasionați oameni în meseriile lor. Cu experiență în domeniu, fiecare dintre specialiștii noștrii, indiferent de domeniul de activitate, (remodelare corporală, masaj, manichiură & pedichiură sau cosmetică & make-up) pun mai presus de orice satisfacția clientului. Pentru a ne atinge scopul oferim, într-un mediu select, cele mai noi și eficiente tratamente.

Salon Noa, din Timișoara, este localizat în zona Calea Șagului, lângă supermarketul Kaufland. Prin poziționarea noastră ne adresăm în mod special locuitorilor din cartierele Calea Șagului, Steaua, Dâmbovița, Zona Iosefin, Odobescu, Fratelia, Fraidorf și nu numai. Oricine ne calcă pragul este primit cu ospitalitate și profesionalism.

beautiful-woman-getting-cosmetic-treatment

ECHIPA

Specialiști certificați

Descoperă echipa noastră de specialiști pasionați și dedicați, gata să-ți ofere servicii de înfrumusețare de înaltă calitate și sfaturi personalizate pentru a-ți îndeplini toate dorințele de frumusețe.

Vesna R.

Terapeut remodelare corporală/ Body therapist

Anca I.

Administrator / Body therapist

Adela C.

Cosmeticiană

Alina B.

Manichiuristă

Ina U.

Manichiuristă

SIMONA STAN Clientă

Dintr-o simpla intamplare am ajuns la salon in Timisoara, atmosfera e placuta, simti ca te respectii ca persoana , iar pentru moment uiti de toate problemele, mult succes in continuare echipei Noa. Recomand masaj Timisoara.

PAULA IANUCOV Clientă

Orice femeie este in cautarea perfectiunii si a echilibrului, mai ales intr-o zi speciala cum este cea a nuntii. Simona a reusit imposibilul cu manichiura si pediciura mea, iar make-up-ul a fost perfect. M-am simtit ca o printesa. Multumesc fetelor! De asemenea, Anca m-a ajutat prin masaj, in Timisoara, sa-mi tonific musculatura.

CRISTINA STANCU Clientă

Nu gasesc cuvinte sa descriu starea de bine avuta dupa masajul de relaxare. Abia astept urmatoarea sedinta. Multumesc mult de tot , Anca Boagiu! O sa incep si sedintele de remodelare corporala in curand.

BLOG

Beauty News

Fii mereu la curent cu cele mai noi informații și inspiră-te pentru a-ți îmbunătăți rutina de îngrijire personală și a descoperi secretele unei frumuseți strălucitoare.

Microdermabraziunea

Microdermabraziunea

Microdermabraziunea este un tratament cosmetic non-invaziv care folosește un dispozitiv cu…

DEEP SHOOT

DEEP SHOOT

Pentru cei cu pielea uscată sau solzoasă, menținerea unui echilibru adecvat…

Salon de înfrumusețare facială și corporală dotat cu echipamente performante în domeniu. Acest salon este adresat exclusiv doamnelor și domnișoarelor care doresc un tratament de calitate cu produse și echipamente profesionale. Masaj Timișoara. Remodelare corporală Timișoara.

PROGRAM

© Toate drepturile rezervate – Salon Noa Timișoara.

To-top