Prima linie de aparare a organismului in fata infectiilor si a bolilor este sistemul limfatic. Sistemul limfatic este un sistem circulator alcatuit din vase limfatice si noduli limfatici.

Este de 2 ori mai mare decat sistemul circulator si are de 2 ori mai multe vase limfatice decat vase de sange.

Sistemul limfatic tine la distanta organismele straine, filtreaza bacteriile si colecteaza fluidele in exces.

In momentul cand organismul este atacat de o infectie, primii care reactioneaza sunt nodulii limfatici, prin inflamarea acestora.

Desi sistemul limfatic este atat de important pentru sanatatea noastra, multe persoane nici nu au auzit de el si o parte din populatie nu cunoaste importanta lui.

Ce este drenajul limfatic?

 

Sistemul limfatic se curata singur in general prin alimentatie sanatoasa, bazata pe fructe si legume, hidratare corespunzatoare, precum si prin exercitii fizice.

Totusi, avand in vedere toxinele pe care organismul le ingereaza zilnic nu doar prin alimentatie, ci si prin cosmetice si poluarea aerului, la un moment dat devine dificil ca limfa sa mai circule corespunzator, aparand blocaje.

Se acumuleaza grasimi nedigerate, celule moarte si patogeni. Sistemul imunitar devine coplesit si esti expus in fata racelilor, celulitei, alergiei, acneei, retii apa in organism si depui kilograme mai usor.

Cum se efectueaza procedura de drenaj limfatic?

drenaj-limfatic-salonnoaTerapia prin drenaj limfatic este o tehnica special creata pentru a stimula sistemul limfatic, astfel limfa sa circule in mod normal in organism.

Procedura de drenaj limfatic este o experienta placuta si relaxanta, fiind una dintre cele mai bune metode de detoxifiere a organismului.

Drenajul imfatic este perfect pentru cei care sunt sedentari, care nu fac sport des, care se simt obositi, letargici, care au un sistem imunitar scazut, cei care vor sa elimine toxinele din organism.

Daca esti o persoana interesata de remodelare corporala si pierderea in kilograme, atunci procedura de drenaj limfatic este o parte importanta a acestui proces, intrucat eliminarea toxinelor si a surplusului de apa iti lasa o piele neteda si reduce celulita. Daca doresti slabirea in circumferinta, atunci poti incerca procedurile de impachetare, cavitatie, tunel, etc.

Dupa cateva sedinte de drenaj limfatic, pielea ta va incepe sa straluceasca, acneea se va elimina, digestia se va imbunatati (mai ales daca suferi de constipatie), simptomele alergiilor vor fi mai reduse si celulita va fi mai putin vizibila.

Efectele drenajului limfatic nu se vad doar pe plan fizic, ci si pe plan emotional, ajutand sa faci fata mai bine stresului, inducandu-ti o stare de relaxare.

Un drenaj limfatic nu dureaza mai mult de 45 de minute, dar cu siguranta face minuni asupra organismului tau, mai ales dupa cateva sedinte. Salonul nostru de infrumusetare, din Timisoara, este dotat cu aparatura de ultima generatie, iar procedurile noastre au rezultate.