epilare laser timisoaraExistă diferite tipuri de laser pentru reducerea părului sau epilare definitivă cu laser:

Laserele ND:Yag

Laserele ND:Yag sunt prin excelență lasere vasculare, fiind mult mai puțin eficiente la epilare definitivă sau îndepărtatrea părului nedorit comparativ cu celelalte aplicații ale lor. Laserul Nd:YAG este special conceput pentru stergerea tatuajelor.

 

 

Tehnologia IPL

Tehnologia IPL (lumină intens pulsată) produc lumină, acestea nu sunt lasere. IPL poate reduce și încetini creșterea părului, dar nu poate elimina definitiv părul și nu oferă o epilare definitivă.

Laserul Alexandrite

Laserul Alexandrite are o lungime de undă de 755nm, foarte specifică pentru pigment, țintind melanina aflată în foliculii piloși.

Laser cu diode 808 NM

Tehnologia de epilare laser cu diode 808 NM, este și standardul de aur pentru îndepărtarea părul nedorit, în mod specific, acest tip de lungime de undă de 808 nm poate atinge profund foliculul de păr.

Folosind principiul absorbției selective a luminii, laserul este absorbit de melanina firului de păr, încălzind firul de par și foliculul acestuia, distrugându-l.

Aparatul de epilarea cu laser diode 808 nm funcționează pe principiul fototermolizei selective ce distruge complet nu doar firul de par ci și rădacina acestuia, astfel se ajunge la o epilare definitivă a zonei unde este folosit laserul.

Tratamentul nostru simplu va distruge foliculii de păr în câteva minute. Veți economisi timp, bani și veți scăpa de stresul bărbieritul regulat. Profesioniștii noștri din Salon Noa, din Timișoara au stăpânit procesul de îndepărtare a părului atât la femei cât și la bărbați pe orice parte a corpului. Astfel, oferim epilare definitivă cu laser pentru față / bară; axială; picioare, eplilare definitivă inghinal; bărbie; mustață; spate / piept; brațe; abdomen / lombar.

Parametri necesari în timpul tratamentului, precum energie, densitate, trebuie setați de către terapeut în conformitate cu fiecare pacient. Noi avem experiența necesară pentru a face cele mai potrivite setări ale aparatului pentru ca să observați rezultate încă de la prima ședință.

În salonul nostru, din Timișoara, vei beneficia de cea mai bună tehnologie de îndepărtare a parului nedorit. Dacă sunteți interesați de epilare definitivă cu laser, atunci vă asigurăm că ați ajuns unde trebuie.

Desigur că suntem transparenți când vine vorba de preț pentru epilare definitivă cu laser, iar lista de prețuri o găsiți pe site-ul nostru.

Vă așteptăm în Salon Noa pentru servicii de eplilare definitivă cu laser.