electrostimulare-in-tunel-timisoara

 

Electrostimularea magnetică este o tehnologie avansată care utilizează câmpuri magnetice pentru a stimula contracțiile musculare. Acest proces simulează efectul exercițiilor fizice, dar fără a implica efortul fizic asociat cu antrenamentele tradiționale.

Metoda funcționează prin aplicarea unui câmp magnetic pe zona țintă a corpului. Câmpul magnetic generează impulsuri electrice care declanșează contractii musculare involuntare. Aceste contracții ajută la tonifierea și fortificarea musculaturii, având aplicații multiple în domeniul estetic și medical.

Acum poți beneficia de un program profesional de electrostimulare magnetică în Timișoara la Salon Noa, datorită celei mai noi achiziții a salonului – aparatul Hi-Body Max2+. Care sunt beneficiile unui astfel de tratament cosmetic cu electrostimulare magnetică? Îți spunem totul în continuare!

Beneficiile unui tratament de remodelare corporală cu electrostimulare magnetică

Ședințele cosmetice de electrostimulare magnetică EMS (Electromagnetic Stimulation) disponibile în Timișoara la Salon Noa au o aplicabilitate extinsă la toate grupele musculare ale corpului, oferind rezultate vizibile într-un timp relativ scurt. Printre avantajele acestui tratament de întreținere corporală se numără:

▪    Reducerea grăsimii corporale

Unul dintre cele mai notabile avantaje ale electrostimulării magnetice cu noul nostru aparat Hi-Body Max2+ este capacitatea de a reduce grăsimea corporală cu până la 30%. Tehnologia inovatoare a electrostimulării magnetice stimulează metabolismul celulelor grase, favorizând arderea lor. Această caracteristică face din EMS o opțiune excelentă pentru cei care vor să slăbească sau să-și contureze corpul fără a recurge la proceduri invazive.

▪    Creșterea masei musculare

EMS are și avantajul de a crește masa musculară cu până la 25%. Contracțiile musculare involuntare declanșate de impulsurile electrice contribuie la fortificarea și dezvoltarea mușchilor. Iar pentru că  electrostimularea magnetică poate fi aplicată pe toate grupele musculare, puteți obține un corp bine proporționat și tonifiat.

▪    Strângerea și tonifierea pielii

Pe lângă beneficiile aduse masei musculare, electrostimularea magnetică cu radiofrecvență contribuie și la strângerea pielii. Astfel, tratamentul ajută la producția de colagen și elastină, componente esențiale pentru o piele sănătoasă și elastică. Rezultatul este o piele mai fermă și vizibil mai tânără.

▪    Întărirea mușchilor pelvieni

Nu în ultimul rând, EMS se dovedește extrem de util în întărirea mușchilor pelvieni, având aplicabilitate în cazul unei game largi de afecțiuni pelvine, de la incontinența urinară la disfuncții sexuale. Cu ajutorul capătului de tratament specializat, asemănător cu șezutul unui scaun, electrostimularea magnetică poate fi folosită pentru a îmbunătăți sănătatea pelviană, oferind rezultate durabile și îmbunătățind calitatea vieții sexuale și a vieții în general.

 

Electrostimularea magnetică – recomandată pentru o gamă largă de afecțiuni pelvine

Așadar, electrostimularea magnetică nu este o soluție doar pentru cei care își doresc o siluetă mai bine definită, ci este și un tratament foarte eficient pentru diverse afecțiuni pelvine. Iată câteva exemple de situații în care ședințele de electrostimulare magnetică se dovedesc a fi benefice:

▪    Incontinența urinară și fecală

Una dintre cele mai comune aplicații ale EMS în domeniul sănătății pelvine este tratamentul incontinenței urinare și fecale. Stabilizarea și întărirea mușchilor pelvieni pot ajuta în mod semnificativ la controlul acestor simptome jenante.

▪    Disfuncții sexuale

Electrostimularea magnetică poate avea, de asemenea, un impact pozitiv în cazul disfuncțiilor sexuale. Prin îmbunătățirea tonusului și forței mușchilor pelvieni, crește performanța sexuală și, în unele cazuri, alină simptomele disfuncției erectile sau ale altor probleme sexuale.

▪    Dureri pelvine

Tratamentul poate fi eficient și în cazul durerilor pelvine cronice. EMS este eficientă pentru relaxarea și întărirea mușchilor, ceea ce poate reduce semnificativ disconfortul asociat cu aceste tipuri de dureri.

▪    Întărirea planșeului pelvin

În cazul slăbirii mușchilor pelvieni, electrostimularea magnetică ajută la reîntărirea planșeului pelvin, oferind suport esențial pentru organele interne.

 

Când este recomandat tratamentul corporal cu electrostimulare magnetică?

Recomandăm un abonament de electrostimulare magnetică la salonul nostru atât celor care vor să slăbească și să obțină un corp sculptat, cu procent mai mic de grăsime și masă musculară crescută, cât și celor aflați în cazuri precum:

·        Femei aflate în perioada post-natală

După un eveniment atât de semnificativ precum nașterea, multe femei se confruntă cu slăbirea mușchilor pelvieni. EMS este o soluție excelentă pentru recuperarea rapidă și eficientă.

·         Pierdere semnificativă în greutate

Pierderea semnificativă în greutate poate duce la slăbirea tonusului pielii și a mușchilor (aspect fizic de “piele lăsată”). Tratamentul corporal de înfrumusețare cu stimulare electromagnetică ajută la strângerea pielii și la îmbunătățirea tonusului muscular.

În cazul operațiilor pelvine sau a altor intervenții chirurgicale care pot afecta zona pelviană, EMS poate fi un instrument util pentru pregătirea sau recuperarea mușchilor.

Pentru persoanele care au fost imobilizate o perioadă îndelungată din motive medicale, EMS poate ajuta la „trezirea” și tonifierea mușchilor slăbiți din orice zonă a corpului.

Prin adaptabilitatea sa la o varietate de nevoi și situații, electrostimularea magnetică se prezintă ca o soluție holistică pentru îmbunătățirea esteticii corporale, dar și a sănătății.

 

Electrostimularea magnetică la Salon Noa – rezultate de excepție

La Salon Noa, am observat rezultate remarcabile în urma tratamentelor cu electrostimulare magnetică EMS folosind noul nostru aparat Hi-Body Max2+. Clienții noștri au experimentat o reducere semnificativă a grăsimii corporale, cu un procent mediu de până la 30%, alături de o creștere a masei musculare de aproximativ 25%. Aceste cifre nu sunt doar statistici, ci transformări reale și tangibile care au îmbunătățit starea de bine și încrederea în sine a clienților noștri.

În ceea ce privește afecțiunile pelvine, beneficiile sunt de asemenea notabile. Numeroase femei care au trecut printr-o naștere ne-au spus de îmbunătățirile rapide în tonusul și forța musculară pelviană. Nu doar femeile au beneficiat de avantajele tratamentului cu electrostimulare magnetică, ci și bărbații cu sau fără afecțiuni pelvine. Clienții noștri au resimțit nu doar o schimbare vizuală, ci și o îmbunătățire palpabilă a calității vieții.

Electrostimularea magnetică EMS de la Salon Noa nu este doar un trend în lumea esteticii, ci o tehnologie bazată pe rezultate concrete. De la remodelarea corporală la ameliorarea unor afecțiuni pelvine, tratamentul oferă o gamă largă de beneficii care au un impact pozitiv asupra sănătății și stării de bine. Vă invităm să descoperiți această tehnologie inovatoare și să trăiți schimbarea pozitivă pe care o poate aduce în viața dvs!