Muneer de la Vocea Romaniei la Salon Noa din Timisoara

Muneer s-a relaxat in timpul unei sedinte de  masaj in Salon Noa din Timisoara. Originar din Emiratele Arabe si absolvent de medicina, Muneer este un binecunoscut artist al genurilor R’n’B, Soul, pop.

Cantaretul in anul 2011 s-a prezentat în faţa publicului de la “Românii au talent”, reuşind să impresioneze juriul. A fost solist in trupa Mandinga pentru un an si a avut numeroase colaborari,a fost remarcat de Smiley si a  lucrat in echipa acestuia de la HaHaHa Production.

Muneer ajunge din nou in lumina reflectoarelor după ce a participat la “Vocea României”, unde a intrat în echipa Loredanei si ajunge pana in semifinale.

Cu gandul la relaxare Muneer si sotia lui au trecut pragul salonului de infrumusetare Noa din Timisoara,  unde au ales sa se destinda pret de zeci de minute printr-un masaj de relaxare.

Un masaj de relaxare  făcut corect este menit să ne detensioneze corpul, să ne ofere o stare de bine, mai ales atunci când suntem obosiți. O sedinta de masaj de relaxare după o zi grea pare a fi soluția ideală.