cavitatie inainte si dupa

Cavitatia,nu este doar o metoda de combatere a celulitei, ci este cea mai eficienta metoda de combatere a celulitei!

Indepartarea celulitei si mentinerea aspectului pielii intr-o stare perfecta continua sa fie o problema care da batai de cap multor  doamne si domnisoare atat in sezonul cald cat si in timpul iernii.

Stare de bine, ofera incredere si o atitudine pozitiva, insa nu multe femei sunt dispuse sa apeleze la bisturiu pentru a remedia neplacerile create de acumularile de grasime. In astfel de situatii cavitatia este cea mai eficienta solutie ce trebuie luata in seama.

Inainte de a descoperi mai multe detalii despre modul in care se desfasoara sedintele de cavitatie si beneficiile acestor proceduri este important sa mentionam cateva lucruri despre acest proces.

Ce este cavitatia?

cavitatie timisoaraPentru cei ce nu sunt familiarizati cu saloanele de cosmetica si infrumusetare, trebuie subliniat ca procedeul de cavitatie este unul de remodelare corporala, ce presupune dezintegrarea tesuturilor de grasime si reintroducerea acestora in organism prin sistemul limfatic.

Procedura de cavitatie este o interventie chirurgicala si nu presupune seringi, ace, bisturie. In fapt, este o operatiune prietenoasa, placuta, reconfortanta, ce nu implica durere fizica.

Operatiunea este considerata de specialisti o alternativa la liposuctia, pentru ca rezultatele sunt asemanatoare, totusi pacientele nu resimt durerile post operatorii specifice interventiei chirurgicale.

Tratamentele corporale de cavitatie, oferite in Timisoara, de catre Salon Nona, sunt realizate cu ajutorul unui dispozitiv cu ultrasunete care emite sunete la frecvente foarte joasa, indetectabile pentru organismul uman.

Celulele adipoase supuse la actiunea repetata a ultrasunetelor se lichefiaza; continutul ramas in urma dezintegrarii tesuturilor de grasime (colesterol, trigliceride, acizi grasi, toxine)  este preluat de sistemul limfatic si deversat la nivelul aparatului renal.

Practic, prin acest procedeu grasimea este transformata de aparatul excretor si eliminata sub forma de reziduu.

Metoda este foarte eficienta si in urma a catorva sedinte pielea capata aspectul neted iar circumferintele zonelor supuse procesului sunt micsorate vizibil.

Trebuie mentionat ca rezultatele cavitatiei sunt rapid observate pentru portiuni mai restranse, intrucat favorizeaza slabirea localizata, deci este eficienta pentru regiunile bratelor, abdomenului, a feselor, coapselor, soldurilor si chiar a sanilor.

Slabirea prin acest tratament se masoara in centimetrii, nu in grame.

Avantajele remodelarii corporale prin cavitatie

Primul si cel mai mai apreciat dintre beneficii este legat de faptul ca ajuta la indepartarea tesuturilor adipoase fara durere.

Pacientele care adopta aceasta metoda se bucura de rezultate rapide, fara a fi nevoite sa suporta disconfortul de dupa, cum se intampla in cazul liposuctie.

Procedura are rezultate ce se vad imediat dupa finalizarea tratamentului. Trebuie mentionat ca prin cavitatie sunt indepartati chiar si nodulii de grasime formati in timp.

Tratamentul poate fi realizat de adolescenti, tineri, femei care alapteaza, oameni maturi si varstnici, poate fi efectuat si de persoanele cu sensibilitate ridicata si de cele care urmeaza tratamente medicamentoase speciale.

Fiind un proces de infrumusetate lasa pielea neteda, mai placuta la atingere, mai fina, mai catifelata. Efectele acestei interventii sunt de lunga durata si ajuta la castigarea increderii si a stimei de sine.

Inafara de aspectul estetic, cavitatia este o interventie care imbunatateste starea de sanatate pentru ca favorizeaza  oxigenarea si vascularizarea mai buna si mai eficienta a zonei supuse procedurii.

Ajuta la reactivarea microcirculatiei periferice si a drenajului limfatic fapt ce determina incetinirea imbatranirii celulare. Consecinta directa a acestui fenomen este de mentinere a elasticitatii si a luminozitatii pielii.