Remodelarea corporala presupune o serie de tehnici aplicate in saloanele de specialitate pentru a remodela corpul, exact asa cum ii spune numele. Remodelarea corporala se poate face medical sau cosmetic. Procedeele cosmetice sunt cele de electrostimulare, masaje si impachetari (si nu numai), si corpul incepe sa piarda din depozitele de grasime, deci sa slabeasca.

Desi mitul procedeelor de remodelare corporala promite slabirea fara a fi nevoie de altceva, de fapt este posibil ca la un moment dat doar acestea sa nu mai fie eficiente. La un moment dat slabirea va stagna. Asadar, tehnicile de remodelare corporala trebuie combinate cu o dieta echilibrata si cu exercitii fizice daca iti doresti rezultate pe termen lung.

Principalele proceduri de remodelare corporala:

Impachetarile sunt procedee care presupun aplicarea unei masti pe tot corpul sau pe anumite zone ale corpului, si apoi invelirea corpului ca intr-un cocoon cu un material desemnat sa creasca temperatura corpului. Caldura extra va deschide porii si astfel se vor putea absorbi mai bine in piele ingredientele active ale mastii. Impachetarile au ca efect reducerea celulitei si scaderea in greutate, dar nu numai. Acestea exfoliaza si hidrateaza pielea si ajuta la eliminarea toxinelor.

Un alt procedeu de remodelare corporala este electrostimularea in tunelul cu infrarosii. Acest procedeu functioneaza ca si sauna, razele infrarosii patrunzand in profunzimea pielii topind grasimile. Organismul va incepe sa transpire datorita caldurii si vor elimina apa si si toxinele din corp. Electrostimularea in tunelul cu infrarosii si la reintinerirea organismului, la accelerarea metabolismului, infrumusetarea pielii si multe altele.

Terapia vacuum este si ea extrem de eficienta pentru remodelarea corporala. Functioneaza ca un masaj profund ce topeste grasimile si ajuta la eliminarea celulitei. Reda elasticitatea pielii si ajuta la imbunatatirea fermitatii acesteia. Topind grasimile, aceasta terapie contribuie la scaderea in centrimentrii. Circulatia limfatica se imbunatateste si ajuta la exfolierea delicata a pielii, redandu-i luminozitatea.

Cavitatia, o alta tehnica de remodelare corporala, este o metoda de emisie a ultrasunetelor. Este o metoda nedureroasa de reducere a celulitei. Grasimea este absorbita in sistemul limfatic fara sa iti dai seama. Are proprietati laxative, astfel ca se elimina toate toxinele din organism, ajutand rinichii.

Exista multe alte procedee de remodelare corporala, unele mai eficiente ca altele. Asa cum specificam si mai sus, remodelarea corporala este mai eficienta daca este imbinata cu un stil de viata sanatos: o dieta echilibrata, care sa includa legume si fructe, somn de cel putin 8 ore si exercitii fizice.

Daca doresti sa afli mai multe despre procedurile de remodelare corporala in Timisoara, te invitam la Salon Noa din Timisaora, salon de infrumusetare si tratamente corprporale, situat in  zona Calea Sagului.