Din zecile de saloane de infrumusetare, din Timisoara, expertii de la Swiss Estetix au ales Salon Noa pentru a face o serie de proceduri de estetica minim invaziva doamenor si domnisoarelor din frumosul oras de pe Bega.

 

Swiss Estetix  este clinica nr. 1 din România, in estetică minim invazivă, premiată pentru “Ascensiunea Anului In Esteitcă” 2017 (BFW) .

Swiss Estetix s-a remarcat în domeniul esteticii cu o serie de proceduri aduse, în premieră în România, printre ele: mărirea sânilor și feselor fără operație(AquaFilling). In Timisora, credem ca succesul  turneului National „  Swiss Beauty  ” Tour se datoreaza si noua. De aceea,  asteptam cu nerabdare editia urmatoare, iar odata cu noi si timisorencele care doresc sa beneficieze de anumite proceduri de infrumusetare.

Totodata, daca dorti sa slabiti in circumferinta, detoxifierea organismului, tonifiere, eliminarea celulitei, va asteptam la Salon Noa.  Salonul nostru dispune de tehnologii de ultima generatie si ofera tratamente profesionale de remodelare corporala in Timisoara.